Bumet Toernooi

Bumet Open Jeugdtoernooi!
Hét toernooi om je vakantie mee te beginnen!

Het toernooi wordt dit jaar gehouden van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli 2019

Wie zijn wij

 

 

Hoi allemaal!

Ik ben Angelique Raymakers en ben de oudste van het stel (moet je natuurlijk nooit hardop zeggen). Ik ben getrouwd met Dennis en heb 2 kinderen, allebei jongens. Lars zit op het middelbaar onderwijs  en Cas zit nog op de basisschool.

Vanaf het begin af aan ben ik bij de organisatie van het toernooi betrokken. We zijn begonnen met een commissie bestaande uit 4 personen, maar inmiddels zijn er daar een flink aantal mensen bijgekomen. Elk jaar weer organiseren we met veel plezier het toernooi voor jullie! Ook dit jaar hopen we weer op een geslaagde week en jullie kunnen daarbij helpen.

Dus schrijf je snel in en zeker weten tot dan!

 

Hallo allemaal,

Ik ben in 1973 geboren in Helmond en samen met mijn vrouw Angelique en mijn 2 zonen Lars en Cas wonen we in Asten. Ik heb gestudeerd aan de MEAO, maar dat vond ik niet zo leuk. Ik ben daarna de opleiding van tennisleraar gaan volgen via de KNLTB. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Sinds 1997 ben ik tennisleraar en heb ik lesgegeven bij diverse tennisverenigingen. Vanaf 1999 ben ik clubtrainer in Heeze en daar heb ik het ontzettend naar mijn zin.

Als tennistrainer van Heeze vond ik het jammer dat wij als club geen jeugdtoernooi hadden. Daarom hebben we 16 jaar geleden met z’n vieren (Joëlle, Timen, Angelique en ik) een Invitatietoernooi georganiseerd. Dit was meteen een groot succes. Het jaar erna hebben we er een echt KNLTB-toernooi van kunnen maken. Inmiddels is ons team uitgebreid met super gezellige mensen.
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier en succes tijdens het BUMET-toernooi.

Dennis Raymakers

 

Hallo allemaal,

Ik ben Joey Voeten, ik ben in januari, 22 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie aan het Fontys in Eindhoven. Ik tennis al sinds mijn 7e jaar. Ik heb altijd getennist in Geldrop. Sinds een aantal jaar ben ik ook lid geworden bij Tv Heeze. Ik vind het een leuke en gezellige club. Ik werd meteen gevraagd om bij de organisatie van het Bumet toernooi te komen. Ik heb een aantal keer meegedaan aan dit gezellige toernooi dus dit leek mij super leuk!

Ik heb er veel zin in en ik zie jullie allemaal in de zomervakantie tijdens het toernooi. Ik hoop dat we voor jullie een gezellige en sportieve week van kunnen maken! 

Tot dan!

Groetjes Joey

 

 

Hallo allemaal,

Ik ben Shannon Bogers, ik ben 21 jaar en ik woon in Geldrop. Ik ben nu voor het 6e jaar actief in de Bumet commissie. Ik heb vorig jaar mijn opleiding tot verpleegkunde in Den Bosch afgerond en ben dus graag onder de mensen.

Zelf tennis ik al vanaf mijn zesde en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier!

Ik kijk er nu al weer naar uit om jullie allemaal te zien knallen tijdens het Bumet toernooi. Zet 'm op allemaal, wees sportief en laat je tegenstander maar een poepie ruiken!

Groetjes Shannon 

 

 

Hallo allemaal,

Ik ben Desirée Bogers en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Geldrop.

Vanaf mijn 6e ben ik al fanatiek bezig met tennis. En train nu al 9 jaar met veel plezier in Heeze. 

Dit jaar ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven, opleiding Sportkunde! Daarnaast heb ik vorig jaar de opleiding tot tennisleraar via de KNLTB succelvol afgerond en ben ik dit jaar gestart met lesgeven bij TV Heeze waar ik het erg naar mijn zin heb! 

Net zoals jullie heb ik altijd met veel plezier meegedaan aan het Bumet toernooi, maar sinds 2015 ben ik daar helaas te oud voor. Dit is inmiddels mijn zesde jaar in de Bumet commissie en sinds drie jaar mag ik mijzelf zelfs toernooileider noemen waar ik erg trots op ben! Ik hoop nog vele jaren deze functie te mogen vervullen zodat ik samen met de rest van het team en natuurlijk alle gezellige deelnemers er nog vele jaren een super toernooi van kan maken.

Ik heb er erg veel zin in en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens het bumet toernooi.

Groetjes Desirée 

(Op de foto is links Desiree en rechts Shannon) 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Fleur Verkuijl. Ik ben 17 jaar, woon in Heeze en zit in 6 VWO van het Strabrecht College. Tennis is mijn allergrootste  hobby. Naast trainen, teamtennis en competities, doe ik mee aan vele toernooien. Altijd super gezellig.

Ik doe zelf al vele jaren mee aan het Bumet Toernooi. De 1e week van de vakantie gaan wij nooit op vakantie, want dan is het Bumet Toernooi. Dit is hét toernooi waar ik altijd naar uitkijk. Dit is altijd een topweek. Naast de wedstrijden worden er heel veel gezellige activiteiten georganiseerd. Het gezelligste jeugdtoernooi van de regio. Waar je absoluut bij moet zijn!

Ik ga me inzetten om er voor jullie een topweek van te maken. Tot ziens bij het Bumet Toernooi.

Groetjes,

Fleur                 

 

Hoi iedereen!
 
Mijn naam is Nick Voeten, ik ben 20 jaar en kom uit Geldrop. Ik studeer Natuurwetenschappen aan het Fontys in Eindhoven. Ik ben pas een aantal jaartjes lid van TV-Heeze, hiervoor heb ik sinds mijn achtste jaar getennist in Geldrop. Ook ik heb al een aantal keertjes mee gedaan aan het Bumet toernooi.
 
Samen met de commisieleden probeer ik het Bumet-toernooi het leukste toernooi van de regio te maken!!!
 
Ik hoop jullie allemaal te zien.
 
Groetjes Nick

 

Dag sportievelingen,

Mijn naam is Laura Verton. Ik ben 20 jaar jong en kom uit Maarheeze. Sinds 2017 maak ik deel uit van de organisatie van het Bumet Open Jeugd toernooi. Ik heb altijd fanatiek getennist van 5 jaar oud t/m 18 jaar oud, maar ben toen helaas moeten stoppen omdat ik me op het hockeyen ben gaan richten. Toch is en blijft tennis een grote hobby van mij en tegen een potje spelen zeg ik geen nee.

Tijdens mijn tenniscarrière heb ik jaarlijks met veel plezier meegedaan aan het Bumet Open Jeugdtoernooi in Heeze. Een week vol wedstrijden, leuke activiteiten, lekker eten, nieuwe vrienden en vooral veel plezier! Kortom een week vol herinneren.

Ik zou graag nog eens in jullie schoenen staan en weer meedoen met het toernooi, helaas ben ik momenteel te ‘oud’ geworden. Door te helpen in de organisatie hoop ik het Bumet Open Jeugd toernooi elk jaar NOG leuker te maken en ik hoop jullie dan ook snel te zien aan de inschrijftafel of op het tennispark als trouwe supporter!

Tot snel!

Groetjes,

Laura

 

Hallo allemaal,

Ik ben Kim Vorstenbosch en 17 jaar oud en ik woon in Heeze. Dit is voor mij het eerste jaar in het bumet commissie. Ik zit op het Nuenens College in mijn examenjaar en hierna ga ik een sport opleiding volgen op Summa Sport.
Zelf tennis ik al 10 jaar en heb altijd meegedaan aan dit toernooi en vond het altijd een super leuke beleving.

Nu verheug ik me erop om jullie op dit toernooi te zien tennissen! Alvast super veel suc6 en tot dan!

Met sportieve groet
Kim

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roan van de Heuvel en ben 18 jaar. Ik ben geboren en getogen in Heeze. Momenteel studeer ik in Sittard op het Leeuwenborgh CIOS sport en bewegen niveau 3. Hier studeer ik buitensport en evenement management.

Zelf sport ik al heel mijn leven. Ik ben begonnen met voetballen en hockey, maar vond het helemaal niks. Toen ik 10 jaar was ben ik begonnen met trainen bij TV Heeze waar ik het nu nog heel erg naar mijn zin heb! Daarnaast heb ik ook verschillende hobby's. Mountainbike is een grote hobby van mij. Ook vind ik obstakel runs heel leuk om te doen en natuurlijk het 12 uur per week sporten op school.

Vroeger heb ik zelf ook altijd meegedaan aan het Bumet Toernooi en heb ik ook twee keer stage gelopen bij de organisatie. Nu maak ik zelf ook deel uit van de organisatie wat ik erg leuk vind.

Zelf heb ik er heel erg veel zin in en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens het toernooi.

Groetjes,

Roan

 

Het Bumet-toernooi wordt
mede mogelijk gemaakt door: