Bumet Toernooi

Bumet Open Jeugdtoernooi!
Hét toernooi om je vakantie mee te beginnen!

Het toernooi wordt dit jaar gehouden van zaterdag 15 juli t/m zondag 23 juli 2017

Wie zijn wij

 

 

Hallo allemaal,

Zoals de meeste wel zullen weten ben ik Joëlle Beijes. Ik ben 35 jaar oud en getrouwd met Timen (die ook in de commissie zit). We hebben 2 dochters die jullie hier ook regelmatig zien rondlopen. Dat zijn Fleur (8 jaar) en Lotte (5 jaar). Ik ben werkzaam bij de Rabobank.

In 2002 heb ik mede het toernooi opgestart en ben ik tot 2 jaar geleden wedstrijdleider geweest. Vorig jaar heb ik het stokje overgedragen aan Desiree en zal ik nog wel meedraaien in het toernooi als commissielid. Ik vind het nog steeds leuk om bij het toernooi betrokken te blijven en zal dan ook zoveel mogelijk tijdens het toernooi aanwezig zijn. Ik heb een groot vertrouwen in Desiree dat ze samen met de commissie de toekomst nog mooier gaat maken voor het toernooi met leuke nieuwe verfrissende ideeën.

Schrijf je dan ook snel in en zorg dat je er bij bent! Wij zijn er zeker, jij toch ook?

 

Hoi allemaal,

Ik ben Anniek van Seggelen, 20 jaar oud en ik woon in Budel-Dorplein. Ik tennis al vanaf mijn tiende en voetbal bij de dames van FC Cranendonck.
Momenteel studeer ik Technische bedrijfskunde in Eindhoven. 

Het 15e Bumet Open Jeugdtoernooi wordt mijn derde jaar in de Bumet commissie. Ik heb er ook dit jaar weer super veel zin in en ik zie jullie weer graag op de baan! Veel plezier tijdens de Bumet week en tot dan!

Groetjes Anniek

 

Hallo,

Ik ben Timen Beijes. Samen met mijn vrouw, Joëlle, en kinderen, Fleur en Lotte, woon ik in het prachtige Berkel-Enschot. In het dagelijks leven werk ik voor Nedec als trainer en adviseur bij Rabobanken.

Zelf tennis ik slechts een keer of twee per jaar, omdat ik het te druk heb met voetballen. Ik ben namelijk keeper van vv Dongen dat uitkomt in de zondag hoofdklasse B. Aangezien ik het wel erg leuk vind om te tennissen, probeer ik ieder jaar tijdens het Bumet-toernooi wel een keer een balletje te slaan.

Samen met Joëlle, Dennis en Angelique zijn wij de ‘grondleggers’ van het Bumet Open Jeugd Toernooi. Inmiddels is de commissie aangevuld met de nodige versterkingen. Het leuke is dat er veel oud-deelnemers in de commissie zitten. Zij weten dus als geen ander hoe ons toernooi is en hoe we het nog leuker kunnen maken. Ieder jaar proberen we er weer een gezellig toernooi van te maken voor jong en oud. Mocht je tips voor ons hebben, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Ik wens je heel veel plezier tijdens ons toernooi en hoop je vaak te zien!

 

Hoi allemaal!

Ik ben Angelique Raymakers en ben de oudste van het stel (moet je natuurlijk nooit hardop zeggen). Ik ben getrouwd met Dennis en heb 2 kinderen, allebei jongens. Lars zit op het middelbaar onderwijs  en Cas zit nog op de basisschool.

Vanaf het begin af aan ben ik bij de organisatie van het toernooi betrokken. We zijn begonnen met een commissie bestaande uit 4 personen, maar inmiddels zijn er daar een flink aantal mensen bijgekomen. Elk jaar weer organiseren we met veel plezier het toernooi voor jullie! Ook dit jaar hopen we weer op een geslaagde week en jullie kunnen daarbij helpen.

Dus schrijf je snel in en zeker weten tot dan!

 

Hallo allemaal,

Ik ben in 1973 geboren in Helmond en samen met mijn vrouw Angelique en mijn 2 zonen Lars en Cas wonen we in Asten. Ik heb gestudeerd aan de MEAO, maar dat vond ik niet zo leuk. Ik ben daarna de opleiding van tennisleraar gaan volgen via de KNLTB. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Sinds 1997 ben ik tennisleraar en heb ik lesgegeven bij diverse tennisverenigingen. Vanaf 1999 ben ik clubtrainer in Heeze en daar heb ik het ontzettend naar mijn zin.

Als tennistrainer van Heeze vond ik het jammer dat wij als club geen jeugdtoernooi hadden. Daarom hebben we 15 jaar geleden met z’n vieren (Joëlle, Timen, Angelique en ik) een Invitatietoernooi georganiseerd. Dit was meteen een groot succes. Het jaar erna hebben we er een echt KNLTB-toernooi van kunnen maken. Inmiddels is ons team uitgebreid met super gezellige mensen.
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier en succes tijdens het BUMET-toernooi.

Dennis Raymakers

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Rob van Dinther, 27 jaren jong, en woonachtig in Deurne.

Sinds april 2015 ben ik tennisleraar bij TV Heeze en vanzelfsprekend heb ik vorig jaar ook mijn eerste Bumet Toernooi meegemaakt als commisielid. Heel, heel lang geleden heb ik zelf meegedaan als speler aan het Bumet jeugdtoernooi.

Behalve als commisielid zal ik tijdens het Bumet jeugdtoernooi ook actief zijn met de begeleidingsweek, welke ik samen met Dennis organiseer. Iedereen is natuurlijk welkom om deel te nemen.

Samen met alle andere commissieleden en jullie (spelers & supporters) hoop ik er weer een fantastische week van de maken.

Tot dan!

Groetjes Rob

 

Hallo allemaal,

Ik ben Joey Voeten, ik ben in januari, 21 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie aan het Fontys in Eindhoven. Ik tennis al sinds mijn 7e jaar. Ik heb altijd getennist in Geldrop. Sinds een aantal jaar ben ik ook lid geworden bij Tv Heeze. Ik vind het een leuke en gezellige club. Ik werd meteen gevraagd om bij de organisatie van het Bumet toernooi te komen. Ik heb een aantal keer meegedaan aan dit gezellige toernooi dus dit leek mij super leuk!

Ik heb er veel zin in en ik zie jullie allemaal in de zomervakantie tijdens het toernooi. Ik hoop dat we voor jullie een gezellige en sportieve week van kunnen maken! 

Tot dan!

Groetjes Joey

 

Hallo allemaal,

Ik ben Shannon Bogers, ik ben 20 jaar en ik woon in Geldrop. Ik ben nu voor het 5e jaar actief in de Bumet commissie. Ik studeer verpleegkunde in Den Bosch en ben dus graag onder de mensen.

Zelf tennis ik al vanaf mijn zesde en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier!

Ik kijk er nu al weer naar uit om jullie allemaal te zien knallen tijdens het Bumet toernooi. Zet 'm op allemaal, wees sportief en laat je tegenstander maar een poepie ruiken!

Groetjes Shannon 

 

Hallo allemaal,

Ik ben Desirée Bogers en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Geldrop.

Vanaf mijn 6e ben ik al fanatiek bezig met tennis. En train nu al 8 jaar met veel plezier bij Dennis. 

Ik studeer momenteel Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven waar ik het erg naar mijn zin heb! Daarnaast ben ik dit jaar gestart met de opleiding tot tennisleraar via de KNLTB en hoop ik na de zomer mijn diploma op zak te hebben! 

Net zoals jullie heb ik altijd met veel plezier meegedaan aan het Bumet toernooi, maar sinds 2015 ben ik daar helaas te oud voor. Dit is inmiddels mijn vijfde jaar in de Bumet commissie en sinds twee jaar mag ik mijzelf zelfs toernooileider noemen waar ik erg trots op ben! Ik hoop nog vele jaren deze functie te mogen vervullen zodat ik samen met de rest van het team en natuurlijk alle gezellige deelnemers er nog vele jaren een super toernooi van kan maken.

Ik heb er erg veel zin in en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens het bumet toernooi.

Groetjes Desirée 

(Op de foto is links Desiree en rechts Shannon) 

Hallo allemaal,

Ik ben Robert van der Velden, 21 jaar oud en kom uit Geldrop.
Mijn hobby’s zijn natuurlijk tennissen maar ook hockey ik graag en ga ik vaak gezellig wat doen met mijn vrienden.
Ik heb vanaf kleins af aan erg veel getennist maar een aantal jaar geleden heb ik toch moeten stoppen i.v.m school, dat neemt niet weg dat ik nog steeds erg graag een balletje sla.

Ook ik deed net zoals jullie nu mee aan het leukste tennistoernooi van Nederland, het Bumet Open Jeugd toernooi. Daar bracht ik in die week vaak al mijn uren rond en vond het altijd super gezellig. Daarom ben ik altijd nog komen kijken, ook toen ik zelf al gestopt was met tennis.
Nu ben ik voor het vijfde jaar lid van de commissie en ga ik nog steeds met ontzettend veel plezier naar het tennis park.
Ik hoop ook dat wij, de commissie, samen met jullie er een super gezellige week van kunnen maken met veel mooie punten, lekkere ijsjes en aardbeien maar natuurlijk met heel erg veel plezier.

Groetjes en tot op de baan,

Robert

Hoi allemaal,

Mijn naam is Fleur Verkuijl. Ik ben 16 jaar, woon in Heeze en zit in 5 VWO van het Strabrecht College. Tennis is mijn allergrootste  hobby. Naast trainen, teamtennis en competities, doe ik mee aan vele toernooien. Altijd super gezellig.

Ik doe zelf al vele jaren mee aan het Bumet Toernooi. De 1e week van de vakantie gaan wij nooit op vakantie, want dan is het Bumet Toernooi. Dit is hét toernooi waar ik altijd naar uitkijk. Dit is altijd een topweek. Naast de wedstrijden worden er heel veel gezellige activiteiten georganiseerd. Het gezelligste jeugdtoernooi van de regio. Waar je absoluut bij moet zijn!

Ik ga me inzetten om er voor jullie een topweek van te maken. Tot ziens bij het Bumet Toernooi.

Groetjes,

Fleur                 

 

Hoi iedereen!
 
Mijn naam is Nick Voeten, ik ben 19 jaar en kom uit Geldrop. Ik studeer Natuurwetenschappen aan het Fontys in Eindhoven. Ik ben pas een aantal jaartjes lid van TV-Heeze, hiervoor heb ik sinds mijn achtste jaar getennist in Geldrop. Ook ik heb al een aantal keertjes mee gedaan aan het Bumet toernooi.
 
Samen met de commisieleden probeer ik het Bumet-toernooi het leukste toernooi van de regio te maken!!!
 
Ik hoop jullie allemaal te zien.
 
Groetjes Nick
 

Het Bumet-toernooi wordt
mede mogelijk gemaakt door: